NAUI Advanced Scuba Diver

Ta det første steget etter grunnkurset og bli med på et nytt spennende kurs.

 Vi vil på det sterkeste anbefale dette kurset, da det er svært lærerikt. På kurset vil du ha mulighet til å dykke innen for flere emner som f.eks. navigasjon, nattdykking, foto, osv… Hvilke emner vi tar blir vi enige om på første kurskveld. Kurset har ingen teoretisk eksamen, fordi fokuset ligger i den praktiske delen

Advanced kurset har til hensikt å få deg i gang med praktisk dykking så fort som mulig etter grunnkurset. Kurset bør tas så fort du har anledning etter avsluttet grunnkurs. Dette er viktig, for å få full utnyttelse av dykkingen samt å komme i gang med ulike aktiviteter.

Inkludert i kurset

 • 5 dykk innenfor forskjellige emner i dykking med instruktør tilstede
 • Velg mellom mange emner som:
  • Nattdykking
  • Navigering
  • Søk og hev
  • Vrakdykking
  • Uv Foto
  • + mer

Kurspris kr. 3.250,- inkludert lærebok og sertifisering. Eventuelt utstyrsleie kommer i tillegg. Maks 4 elever.

NAUI NITROX KURS

Nitrox er det naturlige valget for alle. Kurset for de som vil bruke nitrox til sportsdykking er så enkelt at det kan gjennomføres på en kveld . Klasseromsundervisning og praktisk trening i analyse av gass, og en skriftlig eksamen.

Pris: 2.300,- inkludert lærebok og sertifisering. Maks 4 elever.

NAUI RESCUE DIVER

Når du har fullført NAUI Advanced Open Water Diver kurs, eller tilsvarende, er ditt neste steg å bli en Rescue Diver.
En Rescue Diver er en ressurssterk person. En som har utvidede kunnskaper om dykkemedisin, utstyr, stresskontroll og som har ferdigheter i redningsteknikker, skadestedsledelse og førstehjelp.

Til nå har all den opplæring du har vært igjennom dreid seg om deg og dine ferdigheter. Nå skal din oppmerksomhet rettes mot de du dykker sammen med.

Rescue kurset vil gi deg de kunnskaper og ferdigheter som skal gjøre deg til en bedre dykker og mer oppmerksom meddykker. Fokus er på sikkerhet, forebygging og handling, derfor har kurset fokus på den praktiske delen.   Rescue kurset har et alvorlig innhold, men skolen legger stor vekt på at undervisningen skal være engasjerende og morsom.

Bli med du også, og lær deg ferdigheter og kunnskaper som vil gjøre dykkingen sikrere, bedre og ikke minst morsommere for deg selv og de du dykker sammen med!

Kurspris kr. 4.500,- inkludert lærebok og sertifisering. Maks 4 elever.

NAUI Dry Suit Diver

Tørrdraktskurset er for deg som tok grunnkurset ditt i våtdrakt, eller utenlands og som har lyst til å begynne å dykke i Norge. Det å gå fra våtdrakt til tørrdrakt kan for mange være en stor forandring, derfor finnes det et eget kurs der du dykker med en instruktør og får riktig opplæring samt noen gode tips til å ta med videre. Kurset består av teori som e-læring og 2 dykk i sjøen med innlagte øvelser.

Kurspris kr. 2.250,- inkl. sertifisering. Maks 4 elever.

MASTER SCUBA DIVER

Bli en av de beste innen fritidsdykking og lev dykkerlivet som en NAUI Master Scuba Diver. Masterdykker sertifikatet plasserer deg i en helt egen kategori av respekterte dykkere som har fortjent denne graden av dykkertrening. Mindre enn to prosent av alle dykkere har denne graden. Når du viser frem sertifikatet ditt vil folk vite at du har behersket et utvalg av ulike dykker scenarioer.

Kurspris kr. 3900,- inkl. lærebok(engelsk) og sertifisering. Maks 4 elever.

NAUI Divemaster

Vil du lede dykk og dykketurer samt ta sertifiserte dykkere  med på ferie til verdens beste dykkesteder? Mange Divemasters er ansatt på heltid eller jobber uavhengig med tilsyn av sertifiserte dykkere under klubb-, butikk-, feriested- eller chartertur og reiseaktiviteter.  NAUI Divemaster-sertifisering er et annet alternativ som fører til NAUI Instruktør-kvalifisering.

Kurspris kr. 6.900,- inkl læremateriell og sertifisering. Maks 4 elever.

NAUI U.W Imaging

Vårt undervannsmiljø presenterer dykkere for scener med fantastisk skjønnhet , ville og utrolige skapninger som forbløffer og fascinerer. Hvordan kan du huske hver enkelt med mindre du tar dem med tilbake gjennom fotografering?  Meld deg på et NAUI undervannsfotograf kurs i dag å ta med deg hjem mer enn bare sjøhistorier for å dele med venner og familie!  På NAUI Underwater Photographer-kurset vil du bli undervist i ferdighetene, teknikkene og triksene til undervannsfotografering, inkludert belysning, bruk av fotografisk utstyr, det grunnleggende innen fotografering, teknikker under kameraet og fotoproblemer under vann.

Kurspris kr. 2.900,- inkl. sertifisering. Maks 4 elever.

NAUI U.W. Naturalist

Kurs i marinbiologi: Lurer du på hva mange av tingene du ser på dykket ditt er? Har du lyst til å lære mer om livet i havet? Kanskje oppdage ennå flere av de små organismene vi kan se?
Har du aldri sett en nakensnegl? Da er det på tide på være med på marinbiologikurs. Kurset består av teori og 2 dykk.
Dette kurset gir deg bedre kunnskap om livet i havet og du vil på hvert dykk etter kurset se livet under vann med nye øyne !

Kurspris kr. 2.500,- inkl. sertifisering. Maks 4 elever.

NAUI U.W. Archaeologist

Kvalifiserte dykkere er avgjørende for å samle og registrere arkeologiske data om nedsenkede kulturressurser og ofte utføre uvurderlig frivillig hjelp til akkrediterte arkeologer ved å hjelpe til under feltarbeid. På Underwater Archaeologist-kurset vil du lære spesifikke ferdigheter og kunnskaper som er nyttige for vrakdykkingaktiviteter og gir økt glede når du besøker nedsenkede kulturressurser. Du får den grunnleggende informasjonen og ferdighetene som brukes i arkeologisk tolkning av vrak og andre steder under vann, samt kartlegging, skissering og forskningsteknikker.

Kurspris kr. 2500,- inkl sertifisering. Maks 4 elever..

NAUI Night Diver

Hvorfor ikke prøve nattdykking? I Norge er det jo slik at det blir tidlig mørkt store deler av året og i mørket våkner havets skapninger til liv. Da har du sjansen til å se dem i full utfoldelse! Farger og opplevelser blir mer intense i lysstrålen og hele undervanssverdenen skifter karakter. Dette er derfor nattdykk er genialt om du begynner å bli lei det vanlige dykkestedet, alt blir totalt forandret!! Når du først får smaken på nattdykk blir du hekta, og driver du med foto kommer mange av de beste bildene fra nattdykk! Teori som e-læring(engelsk).

Kurspris kr. 1.800,- Inkl. sertifisering. Maks 4 elever.

NAUI Wreck Diver

NAUI Wreck Diver er et spesialkurs som gir deg kunnskapen du trenger for å dykke trygt og sikkert ned på spennende vrak. Kurset vil gi deg innføring i lover og regler for vrakdykking gjeldene i Norge, samt valg av riktig utstyr og sikkerhetsrutiner. Elever må være sertifisert Advanced Scuba Diver.

Kurspris kr.  2.500,- inkl. sertifisering. Maks 4 elever.