ØNSKER DU Å BLI SPORTSDYKKER

MidtDykk har sluttet med grunnkurs sportsdykking pga manglende tilgang på basseng. 
Skolen arrangerer nå kun Tørrdrakt kurs og Nitrox kurs.

Og for deg som ønsker å bli sportsdykker, så har du 4 valg.

  1. Ta kurs i varmere strøk
  2. Ta kurs hos FrøyDykk på Frøya
  3. Ta kurs hos Monica
  4. Ta kurs hos Dykkergruppa NTNUI 

1. Dykkerkurs i varmere strøk er blitt veldig populært ettersom du kan ta det i forbindelse med ferie. Finn et PADI dykkesenter på ditt reisemål (Padi.com). Kontakt senteret for tid og sted. Teorien gjør du hjemme før avreise. Jeg anbefaler at du tar et Padi Open Water kurs og et videregående kurs, Padi Advanced Open Water Diver. Disse 2 kursene selges veldig ofte som en pakke. Når du kommer tilbake til Norge som sertifisert dykker har du 2 muligheter.  Du kan fortsette å dykke i våtdrakt, men hvis du ønsker dykke i tørrdrakt anbefaler jeg at du tar et tørrdraktkurs. Ønsker du å leie utstyr med tørrdrakt hos MidtDykk eller annen butikk i Norge, må du ha dette sertifikatet. Tørrdrakt kurs arrangeres hos MidtDykk.

2. Theo hos FrøyDykk arrangerer Padi nybegynner/videregående kurs på etterspørsel. Har du mulighet for overnatting på Hitra eller Frøya, så kan kurset tas over 1 uke eller 2-3 helger. Link: FrøyDykk

3. Monica Dybvik arrangerer CMAS kurs i Trondheim, men ikke så ofte. Send henne en forspørsel på email

4. Dykkergruppa NTNUI arrangerer CMAS kurs for studenter. De tilbyr også tørrdraktkurs.

Trenger du mere informasjon eller hjelp med å velge kurs, stikk gjerne innom butikken for en dykkerprat.
NAUI NITROX KURS

Nitrox er det naturlige valget for alle. Kurset for de som vil bruke nitrox til sportsdykking. Teori gjennomføres som e-learning. 
Praksis og teoriprøve i buitkken.

Pris: 2.500,- inkludert sertifisering og e-learning (engelsk).NAUI DRYSUIT DIVER

Tørrdraktskurset er for deg som tok grunnkurset ditt i våtdrakt eller utenlands og nå har lyst til å begynne å dykke i Norge utover høsten og vinteren. Det er jo tross alt da det er finest å dykke i Norge!! Å gå fra våtdrakt til tørrdrakt kan for mange være en stor forandring, derfor finnes det et eget kurs der du går med en instruktør og får riktig opplæring og noen gode tips til å ta med videre!

Kurspris kr. 2.500,- inkludert sertifisering og e-learning (engelsk).. Maks 2 elever.

lagt til handlevogn